Nuk po di të plaket Valbona Selimllari Sepse është personazhi që e duan të gjithë prej njëzet e pesë vjetësh. Ajo thotë se kjo ndodhë ngase është natyrale dhe jo ekstravagante.

Për këtë dhe për disa arsye të tjera, që ne u munduam t’i zbulojmë në takimin e radhës, ku mësuam edhe ca sekrete më shumë…Por jo nga ato që ju shkojnë ndërmend ju…

Përtej rrethit të saj të miqve dhe njerëzve të lidhur me televizionin apo botën e spektaklit që ia dinë këtë dhunti, pakkush e di që Valbona Selimllari është kaq e aftë në gjithçka që ka të bëjë me të bukurën. Edhe pse në shumë spektakle emrin e saj mund ta kenë parë në titra si kuratore estetike apo emërtime të ngjashme, nuk kanë as më të voglën ide se sa e zonja është në këtë fushë apo se çfarë është e aftë të bëjë.

Ndoshta ajo është i vetmi personazh në Shqipëri, nga e cila askush.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here