Fansat e saj kanë patur mundësinë ta ndjekin 30 minuta ndërsa ka dhënë një intervistë për “E!” duke hapur zemrën. Gruaja e reperit Ice-T, Coco ka zbuluar lajmin deri më tani të paditur se ajo ka vështirësi të mbetet shtatzënë.

Mjekët mësohet ti kenë thënë se ajo vuan nga një lloj presioni gjaku i konsiderueshëm i cili e bën të rrezikshme një shtatzani për momentin.

Mjekët i kanë sugjeruar që të eleminojë stresin dhe të vazhdojë të kryejë një dietë njëkohësisht.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here