Nuk e besoni dot sa vjeçar është Armend RexhepagiqiArmend Rexhepagiqi, lindur më 5 Prill 1966, në Prishtinë, është këngëtar dhe kompozitor shqiptar. Për ata që se kanë ditur, të themi që familja e tij është me prejardhje nga Plava (Mali i Zi)

Qe në shkollë të mesme 1983/1984 Armendi këndonte dhe ishte i njohur bashkë me motrën e tij Violeta.

Ata ishin origjinal dhe kultivonin një rrymë të veçantë të muzikës. Armend Rexhepagiqi së bashku me gruan e tij Aiden, ndër vite kanë prezantuar shumë art, duke u kthyer në ikona të skenës, shkruan “Kosovarja”.

Këngëtari që e ka vënë karrierën në pauzë, ndonëse tha që po rikthehet, ende nuk ka sjellë asgjë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here