Butrint Imeri është padyshim një nga këngëtarët më të dashur për publikun e këngët e tij janë kthyer menjëherë në hite. Ndërkohë Butrinti është shumë i pëlqyer nga vajzat edhe për pamjen e tij tërheqëse.

Bes Kallaku ja ka gjetur sozinë këngëtarit duke e bërë pjesë të sfidës së 10 viteve dhe duke e krahasuar me Ertugrulin.

Por jo vetë me aktorin turk. Butrinti ngjan shumë edhe me futbollistin e njohur, Andre Silva.

Lexo më shumë në: https://www.gazetaexpress.com/roze/nuk-do-ta-besoni-sa-ngjajne-gjendet-sozia-e-butrint-imerit-619151/?utm_source=referral&utm_medium=web&utm_campaign=copyright

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here