3 Armiqësia mes dy reperëve shqiptarë Noizy dhe Stresi është e njohur për të gjithë publikun.

Në emisionin “Fun Day” në “InTV”, u përfol për këtë armiqësi dhe më pas u publikua një fotografi ku këta dy “armiq” shfaqen së bashku.

Disa zëra thonë që më para Stresi dhe Noizy kanë qënë miq, kjo tregohet edhe në foto. Sot janë rivalë të betuar. 4

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here