Një projekt i ri po vjen në estradën shqiptare të muzikës.

Në fakt, kanë bashkuar forcat reperi McKresha dhe këngëtarja Arta Bajrami dhe po punojnë në këngën e re.

E për këtë të fundit po përkujdeset producenti dhe vëllai i këngëtares Don Arbas.

Merret vesh se kënga do të jetë e zhanrit R&B dhe Hip hop.

Ndryshe, kjo dyshe është duke punuar edhe në këngë të reja, të cilat do t’i publikon gjatë muajve të ardhshëm. 16

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here