Këngëtarja seksi si duket modës dhe të veshurit “hot”, nuk i ndahet edhe atëherë kur duhet të jetë më sportive.

Kjo është këngëtarja Nora Istrefi, që sic po e shikoni edhe në motorr ka hypur me taka.

Mendohet dhe padyshim se djali që i jep motorrit është i dashuri i saj, Roberti, se ndryshe do të ishte ky lajmi, por që Nora të paktën e ka respektuar rregullin, se për siguri duhet kasketë në kokë, dhe këtë e ka vënë.

Mund të ishte edhe drejtuesja e motorit Nora, por ndoshta atëherë do të duhet që vërtetë të mendohej për këpucët e saja, që duhet të ishin të sheshta.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here