Nora Nora dhe Roberti janë tashmë prindër të vajzës me emrin Rene. Të përfolurit e mediave rozë siç duket gjejnë mjaftë kohë për njëri tjetrit. Nora kësaj radhe ka publikuar një foto nga qyteti ku me këtë rast nuk kishte harruar as bashkëshortin e saj Robertin me të cilin publikoi një foto tjetër pas pak çastesh.

Çifti nga fotot duket se janë tejet të lumtur dhe se po kalojnë ditë të mira si prindër të rinj.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here