Nora nuk do që ju ta shihni këtë fotografi assesiBashkëpunëtorët e saj të ngushtë thonë se Nora Istrefi është detaiste, që rrallë kënaqet një qind për qind me veten.

Pra, nuk është nga ato që e pëlqejnë vetën dhe që përherë janë të mrekulluara me atë se si duken, shkruan “Kosovarja”.

Nora ka raste kur duket mjaft bukur, e kuruar deri në detajet më të imta dhe tejet moderne, por nganjëherë qëllon që të mos jetë plotësisht në elementin e saj, qoftë me veshje, flokë ose grim.

Në këtë fotografi që po e publikojmë në “Kosovare”, Nora nuk ngjan aspak mirë dhe me gjasë këtë fotografi do ta zhdukte një herë e mirë nga arkivat.

Juve si ju duket?

nora

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here