Edhe pse posedon shumë çanta, modelja Nora Asani është e fiksuar vetëm në njërën nga çantat që ka. Tani e disa muaj ajo mban kudo me vete çantën e firmës Michael Kors.

“Nuk jam shumë e dhënë pas çantave, edhe pse kam shumë prej tyre, nuk i përdor shumë. Më shumë jam e fiksuar vetëm në një çantë dhe thuajse në çdo ditë e bartë vetëm njërën prej tyre. E kam edhe si princip që kur të më fiksohet diçka në kokë për gjërat që i kam, mund të kalojë shumë kohë dhe ta bartë vetëm atë që më është fiksuar. Kështu kohëve të fundit po ndodh edhe me një çantë timen”, ka thënë ajo për “Zërin”.

Nora zakonisht bart çantën e madhe për shkak se në të mund të fusë shumë gjëra. Ndërkaq gjërat që nuk mungojnë në çantën e saj janë: kuleta, telefoni, agjenda, çelësat, parfumi, stilografi, shkëlqyesi i buzëve dhe një pasqyrë e vogël.

“Thuajse të gjitha çantat që i kam janë të mëdha, preferoj të jenë të mëdha për shkak se zënë më shumë gjëra dhe jam një tip që bart shumë gjëra në çantë. Nga shumë gjëra që kam në çantë, asnjëherë nuk ndodh të mos i kem me vete telefonin e dorës, kuletën dhe çelësat, këto janë gjërat pa të cilat nuk mundem”, ka shtuar Nora.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here