Nora Istrefi gjithmonë ka dashur të shfaqet më ndryshe qoftë në skenë, koncerte apo ndonjë paraqitje televizive, por shpesh është kritikuar, edhe pse ka përfunduar për dizajn mode dhe ka të angazhuar stiliste personale.

Siç duket, ajo ende nuk e ka gjetur veten. Veshja që do prezantojmë sot, Nora e ka veshur në një koncert dhe, sipas nesh, ky kombinim i saj nuk është aspak adekuat për mbrëmjen rinore, por as për stilin dhe trupin e këngëtares.

Sikur këtë veshje ta kishte parë ndonjë stilist i njohur dhe të dinte se Nora ka studiuar për modë, sigurisht që do të hidhte kritika të rënda ndaj saj, duke filluar nga takat, pantollonat e shkurta, bluza, sutjenat dhe çorapët e gjatë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here