Nora Istrefit me të bijën prezantojnë pelenat DIANANora Istrefi po e rrit vogëlushen e saj duke i qëndruar afër dhe kujdesur që t’i japë tërë dashurinë.

Por, edhepse është një një pauzë në profesionin e saj, ajo prapëseprapë është aktive nëpër media.

Këtë muaj ajo, së bashku me vogëlushen e saj, kanë qenë protagoniste në një reklamë televizive të bërë për pelenat DIANA, një brend i njohur tashmë mbi 10 vite në tregun tonë.

Nora Istrefit me të bijën prezantojnë pelenat DIANA

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here