Shumë sy nga publiku, në çdo dalje të saj në skenë, janë ndalur pikërisht te gjoksi i saj i bëshëm dhe te të pasmet, që edhe i ekspozonte pa hezitim

Para dhjetë vjetësh, Nora cilësohej me epitete si “seks bomba”, “shpërthyese”, “joshëse”, “e nxehtë”, etj.

Në të vërtetë, edhe sot duket për mrekulli, ndonëse me shumë më pak kilogramë në trupin e saj.

Ajo që bien në sy së fundi është gjoksi më i vogël i këngëtares. A thua e ka zvogëluar siç ka bërë kolegia e saj, Çiljeta? 6 7

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here