Nora Istrefi zbulon të brendshmetI shikon bashkë, por edhe të ndarë kur është fjala për koncerte, e megjithatë vazhdon të jetë çifti më rezistues i shoubizit shqiptar.

Për të gjithë ata që thonë se një çift ku të dy merren me muzikë, nuk mund të jetojë gjatë, është gabim. Ky është shembulli më i mirë Nora Istrefi dhe Robert Berisha.

Edhe në ceremoninë e 15-vjetorit në RTV21 ata kanë qenë bashkë dhe janë parë më të lumtur se kurrë, duke treguar me finesë se lidhja e tyre vazhdon për mrekulli.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here