Nora IstrefiNë fillim pak e ekspozonte barkun saqë pat thashetheme se ajo nuk është fare shtatzënëMë parë vështirë e shikonim duke e fotografuar barkun.

Por, tani Nora Istrefi ka marrë guximin dhe shumicën e fotografive ta ekspozojë barkun e saj.

E në tërë këto foto Nora e ka ruajtur mirë bukurinë e saj, për të cilën gjë po merr edhe urime nga fansat e saj.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here