Nora  Istrefi shoqërohet me një body-buildere Të gjithë merren me Nora Istrefin, sepse ajo është këngëtare e pëlqyer nga publike. Nora përherë përbënë lajm, shkruan “Kosovarja”.

Siç edhe vërehet, Nora nuk është nga ato femra të zhurmshme, që mund të rrijmë me këdo, etj. Ajo është më intime dhe tejet e qetë.

Nora ka shoqe, ama rri më tepër me Geta Beqa, e cila sapo fitoj një çmim evropian për trupin prej body-buildere.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here