Nora Istrefi në të zeza  Nora Istrefi cilësohet si një nga këngëtaret më “fashion”. Ajo, e pëlqen “shopingun” dhe blerjen e rrobave. Sigurisht, gardëroba e saj është masive.

Por, gjatë kohës së shtatzënisë Nora Istrefi ka pëlqyer të jetë minimaliste. Paleta e ngjyrave që ka përdorur ishte dhe është tejet e kufizuar dhe zgjedha e saj e rëndomtë ka qenë e zeza.

Tani, kah fundi i shtatzënisë bukuroshja asnjëherë nuk ka veshur diçka me ngjyrë tjetër.

Pse?

A duhet që patjetër edhe në shtatzëni një femër të duket “fit”?/Kosovarja/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here