Ëndrra e çdo artisti aktualisht në Hollywood është pikërisht vendosja e një ylli me emrin e tyre në bulevardin e famës, çka konfirmon edhe arritjen e tyre.

Ndoshta kjo ka qenë edhe arsyeja që këngëtarja Nora Istrefi është ulur në një nga yjet e këtij bulevardi dhe duke e prekur ngjan sikur do të ketë një yll të vetin.

Ajo është ulur pikërisht mbi yllin e Nicole Kidman duke konfirmuar se kjo aktore është e preferuara e saj. Ndoshta në të ardhmen edhe Nora do ta ketë një yll, nëse jo në bulevardin e famës në Amerikë, ndoshta diku në Kosovë ose në Shqipëri.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here