Nora Istrefi kurohet në Spitalin AmerikanNora Istrefi, këngëtarja e njohur dhe shumë e dashur për publikun shqiptarë, shprehet shumë e kënaqur pas shërbimit të marrë në Spitalin Amerikan.Nga një infeksion post operativ shkaktuar nga mbetja e placentës pas lindjes në Shkup, Nora Istrefi i është drejtuar me urgjencë Spitalit Amerikan.

Pas një nate qëndrimi në spital dhe kujdesit të mjekëve gjinekologë me në krye Dr.Goksu Goc, Nora tashmë ndjehet shumë më mirë dhe më e fortë për tu kujdesur për vajzën e vogël Rene.

E buzëqeshur u shpreh se bebin e dytë do ta lindë në Spitalin Amerikan.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here