Nora Istrefi i ka dy dashuri Këngëtarja Nora Istrefi po shfaqet me stil.Këngëtarja ka qenë tejet e angazhuar këtë verë dhe për këtë arsye nuk i ka rënë të rrijë shumë me të bijën, Renenë

Për Norën është kohë plotësisht kualitative kur është pranë të bijës, por edhe nënës, që e ka shumë për zemër.

Në këtë foto shihen Syzana, Rene dhe Nora.Një foto gjithë dashuri, shkruan “Kosovarja”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here