NNNNdoshta ka përfituar nga errësira që nuk e shikon askush, dhe ka realizuar një foto te simboli i shtetit më të ri me emrin ‘Newborn’.

E shihni besoj dhe është më se e lumtur këngëtarja Nora Istrefi, teksa pozon ngjitur me shkronjën e saj ‘N’ te ky simbol në qendër të Prishtinës.

Këngëtarja e hititt të momentit ‘Le le mama’, këngë kjo që kur u prezantua për herë në parë në VFM2013 kishte një titull tjetër, ndoshta është hera e parë që shkrep një foto në vendin ku të gjithë duan të kenë një kujtim.

E lumtur por edhe e veshur me plot stil në këtë natë verë duket këngëtarja seksi.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here