Nora Istrefi e ka ndryshuar shumë shpesh ngjyrën dhe stilin e flokëve.

Artistja shqiptare, Nora Istrefi ndër vite ka qenë me stile të ndryshme të flokëve dhe duket se transformimin nuk e ka fare problem.

Edhe këtë herë, nëna e një vajze vjen mjaft në formë me ngjyrë të re të flokëve më të errëta, dhe duket për mrekulli.

Por, nuk ka dyshim se ka vënë një paruke por që i shkon mjaft shumë dhe komentet e fansave në Instagram ishin tejet pozitive.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here