Nora Istrefi, a bën seks në dritë apo terr? Nora Istrefi ka hezituar ti përgjigjet disa pyetjeve provokative të gazetares së emisionit NIN.

Ajo në pyetjen se a bënë seks me bashkëshorten gjatë ditës apo natës, këngëtarja i është shmangur pyetjes duke mos dhënë përgjigje.
Nora gjithashtu zbuloi se kurrë gjatë jetës së vetë nuk ka vjedhur para nga xhepat e nënës sa ishte fëmijë, transmeton Telegrafi.

Kjo e fundit mes tjerash tregoi se është e kënaqur që vajza e saj i ka trashëguar tiparet fizike më të mira nga ajo dhe bashkëshorti Roberti, dhe se çfarë do të bënte po t’i kishte vetëm edhe 24 ore jetë.

Kujtojmë se Nora është e martuar me Robert Berishën, me të cilin edhe ka vajzën Rene.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here