Të fejuar prej dy vjetësh, por nuk bashkëjetojnë. Këta janë Nora Istrefi dhe Robert Berisha që në një intervistë botuar këtë javë nga Bluetooth kanë rrëfyer sekretet e tyre.

Dhe mes rrëfimit zbulohet një anë e karakterit të Norës që duket se e shqetëson pak Robertin.

Këngëtaret paguhen me tepër se muzicentët, mirëpo Roberti është i angazhuar me shpesh, dhe që në fund i bie të na del fitimi i barabartë.

Por për dallim nga unë, vesi i keq i Robertit është se ai shpenzon shumë, thotë Nora.

Në këtë pikë përgjgijet Roberti që e konkretizon të fejuarën Roberti: Nora është më dorë shtrënguar. Dhe këngëtarja duke qeshur nuk mohon, por pranon se është treguar koprace. I fejuari i saj e mirëkupton kopracinë e të dashurës vetëm në aspektin e telefonatave dhe shton se Roberti: Nora është pak koprace, por natyrisht që telefonatat dhe mesazhet kushtojnë më shtrenjtë, sidomos kur jemi jashtë Kosovës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here