Nora IstrefiPseeee pseeee pseeeeeee? OK nuk është tërë kënga ë kopjuar, por vetëm fragmenti i Genës “O le le le mama” është huazuar nga një këngë e Stylus Robb me titull “Assou Mama” e që më pas është publikuar dhe në vidokëngë në një version të Dj NRD po e të njëjtit titull.

Ndërsa kujtojmë se Gena këtë këngë e ka sjell në bashkëpunim me këngëtaren Nora istrefi

Videon mund ta ndiqni më poshtë, fragmentin e huazuar e gjeni në minutën 2:46.

Ju mbetet juve të vlerësoni nëse është i kopjuar apo jo!

Video shqip mund ta ndiqni ketu: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=N7-Ivt3cn08

Video ne versionin origjinal mund ta ndiqni ketu: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ba04DVy6sMI

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here