Dihet tashmë prej vitesh që ato janë mikesha shumë të ngushta. Madje, madje, thuhet se prej kohësh po bëhet pothuajse e pamundur që të mos i shikosh bashkë në mbrëmjet a festat miqësore.

Dy këngëtaret bukuroshe të skenës shqiptare, Tuna Sejdiu dhe Nora Istrefi ruajnë prej vitesh të konsoliduar miqësinë e tyre. Dinim që ndanin shumë gjëra me njëra-tjetrën, përfshirë këtu sekretet e jetës private dhe profesionale, por së fundmi na kanë treguar se edhe “akulloren” e ndajnë së bashku.

Fotoja që ju sjellim sot në “Bluetooth”, i paraqet këngëtaret e suksesshme në një tjetër prizëm. Interesante, çapkëne, si dy mikesha të vogla, të kombinuara mjaft mirë me njëra-tjetrën, ato na shfaqen duke “ngrënë” reklamën e një dyqani akulloresh

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here