Nora dhe RobertiLidhja dhe historia e tyre e dashurisë edhe nëse ka pasur ndonjë moment të keq, ata janë treguar shumë hermetikë, dhe të paktën në publik janë parë vetëm të lumtur.

Është fjala për një nga çiftet më simpatike të shou-bizit shqiptar Nora Istrefi dhe Robert Berisha, të cilët kohët e fundit, siç e shohim edhe në këtë foto, dhurojnë pa të voglin problem puthje në publik.

Këtë herë, këtë foto nuk e ka realizuar asnjëri nga telefoni i tyre, por dikush më pranë që ka qenë dhe, si duket, u ka pëlqyer kjo puthje.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here