Nora Istrefi shprehet se është kundër operacioneve plastike kur ato nuk janë të domosdoshme. Këngëtarja shqiptare thotë se ajo nuk ka kryer asgjë ndërhyrje kirurgjike për të rregulluar ndonjë tipar fizik të trupit të saj.

Por ajo nuk e përjashton mundësinë që kur të plaket të bëjnë operacion plastik.

“Nëse do të flisja për kohën e tanishme, atëherë jam kundër ndërhyrjeve kirurgjikale. Ndoshta në të ardhmen, në shfaqjen e rrudhave dhe me shenjat e plakjes, do të ndryshojë mendim”, është shprehur Nora.

Këngëtarja duke folur për të ardhmen e saj në çift, ka thënë se dëshiron të ketë fëmijë së shpejti.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here