Rigels Rajku, kështu quhet reperi që të gjithë e njohin me emrin e artit, Noizy, por që këto ditë ka qenë brenda pak orëve shumë i lakuar, për shkak të një zënkë që imagjinohet që ka pasur me dy pjesëtarë të labelit “Baba Stars”.

Por, kjo histori nuk dihet se sa të vërteta ka brenda dhe ‘Facebook’-u i reperit ishte mbushur me urrejtje dhe me foto që ofendonin anëtarët BabaStars.

Ja se çfarë kishte shkruar Noizy në portalin e tij: “Rrugës për Zurich, Aeroport, ishalla po takohem prapë me dashamirët tanë.

Dhe, nëse jo, a mundet dikush me u thënë që në orën 8:30 sot jemi në Prishtinë, prapë vetë i dyti”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here