NoizyNoizy dhe grupi i tij kanë performuar para pak ditës në një nga lokalet bregdetare të qytetit të Sarandës, dhe ndërkohë që reperi është larguar për në destinacionin e radhës duket se miku i tij, Varrosi ka gjetur një arsye të fortë për të vazhduar pushimet në Sarandë.

Arsyeja nuk gjë tjetër veçse shoqëria e mirë që Marina, vajza e këngëtares Eli Fara, di ti dhuroj miqve të saj.

Nga fotot duken shumë afër me njëri tjetrin megjithëse akoma nuk dimë nëse janë diçka më tepër se shokë.

Shikoni foto dhe gjykoni vet!

Noizy

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here