Noizy në klipin e ri me vetura 1.5 milion eurosheAi është një prej këngëtarëve që preferon të bëj jetë spote luksoze në mënyrë që të përflitet dhe të jetë në qendër të vëmendjes për një kohë të gjatë.

Bëhet fjalë për këngëtarin Noizy, i cili pritet të publikojë klipin e ri më 1 Prill.

Në videon më të re do të shfaqen një seri veturash që kap vlerën rreth 1.5 milion euro, të cilat ndoshta i përkasin grupit OTR.

Detaj ky që reprezenton në vazhdimësi të gjithë grupin edhe në jetën e tyre të përditshme.

Copëza e mëposhtme është marrë nga klipi i ri, për më shumë presim datën 1 Prill. /arkiva/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here