“E vërtetë është se ata janë maskuar kur kanë dalë me këndu.

Ata kanë qenë gjashtë veta e ne vetëm dy e as fijën e flokëve nuk ma kanë prekur, por ata kanë gënjyer menjëhre duke marrë gazetërët në telefon dhe duke u thënë që ne na kanë rrahur dhe për të treguar të vërteën unë kam bërë menjëherë një video për të treguar dhe një varëse që ia kam marrë nga qafa, por ata janë legena dhe femra.

Unë i jam lutur policisë që të ma japë atë video për të treguar se si janë shtrirë në tokë duke i rrahur unë”. Këto janë disa nga fjalët që reperi nga Shqipëria Noizy ka treguar në një lidhje tekefonike për programin Pizzicato në Alsat.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here