Noizyt i janë lagur paratë ose don të tregojë se ka para, apo të thotë se din të hekuros mirë.

Reperi i njohur për simpatinë e shumë femrave, Noizy vjen me këtë foto, e cila sapo ta shihni do ta komentoni shumë.

“Zhurnal Plus” mëson se reperi ka një studio në Durrës, por sic duket ajo mund të përdoret edhe për të hekurosur, përveç se për të kënduar dhe prodhuar muzikë. Ne na vjen keq që Noizy me gjithë ato femra që flitet se ka pasur lidhje, ende nuk qenka një e cila mund ta bëjë edhe këtë punë me hekurin e tij.

Por kështu është që lidhjet me femrat Noizy i konsideron vetëm për një natë dhe jo serioze, ku mund të gjejë edhe një vajzë të bukur dhe serioze, por edhe për ti bërë punët e studios.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here