Agon Abdullahu ose ndryshe Noga siq e njohim të gjithë, ka realizuar një këngë kushtuar babait të tij, Prof.dr.Bedri Abdullahut i cili ka ndrruar jetë para disa javësh,ai përmes kësaj kënge shpreh dhimbjen dhe dashurinë për babanë e tij që nuk jeton më.

Kësaj kënge Noga ja ka bashkangjitur edhe një video.
“Dedikuar babit tim Prof.dr.Bedri Abdullahu dhe të gjithë atyre që ju mungon personi më i dashur në jetë”, ka shkruar Noga në video.

Prof.dr.Bedri Abdullahu ka qenë personalitet i njohur në Kosovë që ka kontribuar shumë jo vetëm në fushën e farmacisë, por edhe për lirinë dhe pavarësinë e Kosovës.

“Ai do të qëndroje gjithmonë pranë nesh”, shkruan Noga.

Në videon e mëposhtme mund të dëgjoni këngën e Nogës, të cilën e ka realizuar me Andin Randobravën

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here