Përmes llogarive në rrjetet sociale shpesh tregon për luksin dhe jetën e tij të shfrenuar, shkruan Kosovarja.

Por në shumë raste na jep përshtypjen që pas ndarjes ende nuk e ka marrë veten si duhet, e që për këtë më së miri tregojnë fotografitë në vazhdim.

“Jom kan keq e pranoj, qe pa ty nuk o nisoj” janë këto fjalët që ai ka bashkangjitur në fotografitë e mëposhtme.1 2

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here