Neslihan Aatagul e njohur në rolin e “Nihanit” tek seriali “Karasevda”, me rolin dhe bukurinë e saj ka rrëmbyer zemrat e të gjithëve

Një nga personazhet më të dashura të serialit, që ka rolin e një vajze të pafajshme e cila e dashuron Kemalin por duhet të heqë dorë nga kjo dashuri për shkak të Emirit, transmeton Artisët Shqiptarë.

Në jetën reale ka një vëlla me emrin Ikay i cili është i martuar dhe ka një vajzë, dhe që të dy janë shumë të rëndësishëm për aktoren.7

8

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here