Ramiz Kelmendi këto ditë është emëruar zëvendëskryeministër i Kosovës.

Por në kohët kur ishin zgjedhjet ai kishte bërë një set fotografik me gjithë familjen e tij.

Në mesin e shumë fotografive ai shihet në mesin e vajzave dhe bashkëshortes, shkruan “Magazina”.

Ndryshe, Ramiz Kelmendi njihet si një nga personat më të pasur në Kosovë.

t

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here