Janë përfolur shumë për miqësinë e tyre e së fundmi edhe për lidhjen familjare që kanë tashmë, Nora Istrefi dhe Tuna Sejdi.

Por a e keni parë kunatën e tyre?

Është kjo Ardita Krasniqi kunata e dy këngëtareve.Ajo është e martuar me Polinik Berishën dhe ka dy vajza të cilat quhen Anika dhe Alda.

Edhe pse nuk është e famshme, ajo nuk ju lëshon rrugën për nga bukuria që ka.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here