Në shikim të parë do të mendonit se mund të jetë vajzë e re, por në fakt është bashkëshortja kaq e re dhe kaq bukuroshe e deputetit Shaip Muja

Gruaja e tij, Anita, ka postuar disa fotografi në rrjetin social “Facebook”, e cila duket për mrekulli.

Ndryshe, Shaipi dhe Anita ka kohë që janë të martuar dhe kanë dy djem. Derisa prindërit vijnë nga fusha e mjekësisë, djemtë e tyre merren me sport. /ZERI/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here