Ai quhet Alessandro Leon Bova, por ndryshe nga babai i tij nuk pëlqen të jetë personazh publik.

Sporti, udhëtimet dhe aventurat janë pasionet e djalit të aktorit italian.

19 vjeçari është djali i Raul Bova dhe ish bashkëshortes së tij Chiara Giordano.

I riu nga Milano nuk pëlqen vanitetin dhe prozhektorët e stilit të jetesës që ka parë gjatë rritjes, me një baba të famshëm.

Ai e bën jetën si çdo moshatar i tij italian.

Ndonëse është shumë i lidhur me të atin, Leon nuk ka shumë ngjashmëri fizike me të. 19 vjeçari është gjithashtu shumë i lidhur me vëllain e tij më të vogël, me të cilin ndan gjithçka.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here