Mikel Ruffinelli u shfaq në dokumentarin TLC për fubdshpinën më të madhe në botë dhe tha: “Unë kam këtë madhësi dhe jam e lumtur, më mirë kështu se sa e dobët dhe të jem e pakënaqur”.

Një grua që mban rekordin e të paturit e një fundshpinë 2.4 metra, thotë se “burrat nuk i pëlejnë vajzat e dobta” dhe ajo është e lumtur që ka këtë trup.

Burri i saj, Reggie, e pëlqen madhësine gruas së tij në dhe pajtohet me shakanë e saj duke thënë: ” Unë u them njerëzve gjatë gjithë kohës. Unë kam një licencë për të punuar me pajisje të rënda”

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here