Zaimina Vasjari është një nga femrat sexy shqiptare.

Ajo gjithmonë ka bërë femra të ndjehen ziliqare për format trupore aq perfekte.

Zaimina befasoi me përmasat e saj edhe pas lidhjes së vajzës së parë, Khloe.

Një prej fanseve të saj e ka pyetur se sa e gjatë është dhe sa kilogram peshon.

Zaimina ka shuar kuriozitetin e fanzave duke zbuluar se është 1,70 cm e  gjatë dhe peshon vetëm 60 kg. 

Lexo më shumë në: https://www.gazetaexpress.com/roze/nuk-do-ta-besoni-se-sa-peshon-zaimina-vasja-624711/?utm_source=referral&utm_medium=web&utm_campaign=copyright

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here