AmyKëto ditë u bë e ditur se do të realizohet një dokumentarë për jetën e këngëtares së ndjerë, Amy Whinehouse.

Ndërkaq, bëhet e ditur se Amy do të mund të nderohet duke emëruar një rrugë me emrin e saj.

Kjo rrugë ndodhet në Londër dhe është menduar që ajo të emërohet si ‘Winehouse Street’ ose ‘Winehouse Way ‘ në shenjë nderimi ndaj saj.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here