E meta e ÇiljetësSuksesin e ka të garantuar dhe kjo nuk ka pikën e dyshimit, së paku deri në këto momente. Kudo është e pëlqyer dhe e klikuar, ngado duan ta shohin dhe dëgjojnë, ndërsa këngëtarja po përjeton kohët më të mira të karrierës së saj.

Por e gjithë kjo do kohën e vet dhe bën që Çiljeta të qëndrojë deri në orët e para të mëngjesit të ditës tjetër zgjuar, nëpër koncerte apo aktivitete të tjera. Në këtë mënyrë Çiljeta fle deri në orën 1 pas mesdite dhe gjumin e ka të shenjtë.

Nuk dëshiron të bezdiset qoftë edhe me zhurmën më të vogël. Në telefon s’i përgjigjet askujt pasi e mban të mbyllur ose pa zile.

Dhe ndërkohë, pasi gjumi I del vetë, atëherë po që dita vijon si do ajo vetë, ashtu siç e ka mirë-organizuar dhe dëshiruar./Bluetooth/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here