Një maskë kundër rëniës se flokeveNjë maske qe munde të përgatisni në shtëpinë tuaj, kunder renies se flokeve.

Për të pergaditur masken ju  nevojiten keto përbers : 20 ml rum, 20ml vaj ulliri, 25 g spec djegës, 100ml alkool nga uji i kolonjes.

Përgatitet kështu: Lereni të marinojne specat në alkool për 3 dite, me pas kullojini dhe shtojini përbersit e tjere.

Lereni në qëtësi për 1 ditë, me pas përdoreni për te masazhuar skalpin e kokes dy here në jave. Vëtëm aplikimi i saj nuk mjafton, ju duhet të masazhoni me mollezat e gishtave.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here