Një kërkim i fundit ka identifikuar 5 shenja për flok të shëndetshmeVetem 5 shenjat per floke te shendetshem.

1- Shkelqim: përdorni një balsam me silikon smart dhe aplikoni maska për rindertimin e flokut.

2- Fortesia: shpesh floket keputen për faj të piastres apo të tharëses se flokeve, kështuqe përdorni vaj bajamesh.

3- Butesia: për të pasur floke të bute dhe te shendtshem eshte e keshillueshme të ndryshoni produktet që perdorni duke i zevendesuar ato me produkte jo agresiv.

4- Pa maja te dyfishta: për të parandaluar majat e dyfishte beni masazh flokeve me balsam per 20 minuta vetem në majat e tyre një here ne jave.

5- Te mos elektrizohen: përdorni kreher me material druri, jane me delikat dhe minimizojne ndjeshem problemin.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here