Një këngë verore nga Mentor HaziriMentor Haziri ka lansuar videon e këngës më të re që mban titullin “Kujtoje”.

Këngëtari nga Ferizaj, i cili u bë i njohur si lider i grupit “Kthjellu”, për këngën e re ka bashkëpunuar me Jeton Dolakun.

Për tekstin është kujdesur vetë Haziri.

“Mundohem ta harroj” dhe “Diçka” janë disa nga këngët më të njohura të Hazirit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here