Samanta Karavella ka të dashur dhe lajmin për herë të parë po e zyrtarizojmë duke e shoqëruar edhe me foto.

Lajmi është përhapur në formë thashethemi kohë më parë, por këngëtarja nuk e ka pranuar zyrtarisht lidhjen.

Djaloshi simpatik, me të cilin 21-vjeçarja ka filluar të shoqërohet prej më shumë se gjashtë muajsh, quhet Kreshnik Kasneci dhe duket që e pret një e ardhme e shkëlqyer në biznes.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here