Nora IstrefiKëngëtarja Nora Istrefi, ka ndryshuar stilin këto vitet e fundit , megjithëse vazhdon të konsiderohet si një nga këngëtaret më eksperimentuese në estradën shqiptare, duke qenë shpesh here edhe e kritikuar.
Aktualisht duket se ajo po jeton fabulën e këngës se saj “Gangsta”, të paktën lidhur më paraqitjen e jashtme.

Ka disa muaj që ajo ka rruar një pjesë të kokës, ndërsa edhe veshjet që i zgjedh janë më mashkullore dhe ‘’rrebele’’.

 

Nora Istrefi.01

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here