2po2Mund të themi me plot gojën se ai është unik në prurjet e tij në muzikë dhe në tekstet që i flet një realiteti të plotë, shkruan Kosovarja.

Reperi bashkë me arritjet e tij gjithmonë paralel ka mbajtur edhe familjen duke mos e lënë anash për asnjë moment. Kur në jetë bën një balancim të mirë çdo gjë shkon aq bukur si në rastin e reperit që i gëzohet faktit, bashkëshort dhe prind.

Por një fotografi të cilin reperi e ka nda pak minuta më parë dhe të cilës i ka lënë një mbishkrim mjaft emocionues për kohën që ikën aq shpejt: ‘Koha ikën në mënyrë të shpejt dhe të furishme’.

1

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here